HORECA panair ne Tirane

Edicioni i 9te i panairi HoReCa Expo Albania do te mbahet ne Expo City - Tirane nga data 9 deri ne daten 11 Mars 2023.
HoReCa Expo eshte panairi i pare i targetuar ne Shqiperi dhe na vazhdojme te jemi lider ne sektorin tone.
Gjate panairit HoReCa do te zhvillohen evente te ndryshme paralele sic eshte Konferenca e Pervitshme e Hotelerise, Panairi i Paketimit dhe Teknologjise, etj.
Apliko sot per ofertat me te mira per ekspozues ose per programin e sponsorizimit.
Ruaji te lira keto data - Vizito HoReCa Expo Albania.
HoReCa - Tre dite panair, Tre dite midi profesionisteve

9-11 Mars

Expo City

Tirana

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies