Expo Tourism

Panairi vjetor ndërkombëtar i turizmit,

365 Dite Turizem, Edicioni i 5-të

Me pjesëmarrjen e bizneseve turistike, operatorëve turistikë nga i gjithë rajoni


B2b, forume, takime, promovim

 6 - 8 Prill 2023
ExpoCity Albania

Tirana

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies