Shpirtit të Labërisë

Në 80-vjetorin e lindjes së “Shpirtit të Labërisë”, TKOB vjen me një koncert të Ansamblit Popullor, në nderim të kompozitorit dhe dirigjentit, Haxhi Dalipi.
Kjo për të kujtuar vlerat dhe pasuritë e patjetërsueshme të kulturës sonë kombëtare, ku qëndron edhe kontributi me vlerë i etnomuzikologut e studiuesit të spikatur të Haxhi Dalipit.
▪️Me një repertor plot këngë, korale dhe valle të kompozuara, përpunuara dhe orkestruara për Ansamblin Popullor, nga “Artisti i Merituar” dhe “Mjeshtri i madh”, Haxhi Dalipi.

17 Mars ora 19:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies