Deteve ngjyrë vere

‘Deteve ngjyrë vere’, udhëtim në mitologjinë e Mesdheut, përmes 29 tablove të Orion Shimës eshte e hapur per publikun ne galerine e Universitetit te Arteve Tirane, galeria FAB. Me kurator Parid Teferiçi. Si Homeri të cilin e bën pjesë të tablove të tij në vaj, Orion Shima, e ndërton udhëtimin e Odisesë së tij, përmes spatulës e penelit. Fton në fabulën e tij piktoreske që vizitorët në galerinë Fab deri në 16 mars të udhëtojnë “Deteve ngjyrë vere”.

Deri me Dt. 16 mars 

Cdo dite, oraret 10.00 - 13.00 dhe 18.00 - 21.00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies