Redukto– Ripërdor – Rimendo

Ambasada Austriake në Tiranë ka kënaqësinë t'ju ftojë në çeljen e ekspozitës fotografike 

 redukto– ripërdor – rimendo

në praninë e artistes austriake Urike Köb 

më 2 mars 2023, ora 18:00 në Destil Creative Hub Tirana 

*Ekspozita paraqet një përmbledhje të punëve të përzgjedhura që tregojnë mbeturina, objekte të përditshme dhe ushqime që ndërlidhen estetikisht dhe në harmoni ngjyrash për të tërhequr vëmendjen e shikuesve.

Këto imazhe tërheqëse janë një përkujtesë e gjallë se si rëndom hidhen objekte të ndryshme dhe se si mbetjet e zaptojnë mjedisin tonë. Qëllimi i saj është të rrisë ndjeshmërinë ndaj përdorimit dhe vlerësimin e ushqimeve natyrale.

 

Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri në datën 20 mars. 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies