Shoqata Kombëtare Shqiptare e Njerëzve që Nuk Dëgjojnë(ANAD)

Shoqata Kombëtare Shqiptare e Njerëzve që Nuk Dëgjojnë(ANAD)

Me rastin e ditës së 8-Marsit ftojme vajzat dhe grate qe nuk degjojne, nga e gjithe Shqiperia, qe te behen pjese e aktivitetit qe do te mbahet me date 8Mars, ora 10 prane zyres se ANAD.

Pergjate ketij aktiviteti, grate dhe vajzat qe nuk degjojne do te njihen dhe diskutojne mbi feminismin dhe te dretjtat e grave per t'ju bashkuar me pas koktejlit qe do te mbahet me kete rast.

 

Ora 10.00 am

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies