Lilly Palmer te Parku Olimpik i Tiranës

Lilly Palmer, artistja e njohur gjermane, vjen në Shqipëri me muzikën e saj elektronike në eventin e madh muzikor që do të shfaqet ditën e premte në Parkun Olimpik të Tiranës. Sa më shumë që e përfshiu veten në skenat botërore si Dj. aq më shumë varësi krijoi ajo duke siguruar po ashtu një famë në rritje. Nata do të fillojë me Amer dhe Xhorxhon teksa mirëpresim të mahnitshmen Lilly.

Data 
24 shkurt
 
Ora
9:00pm - 11:00pm

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies