“Culture and Creativity for the Western Balkans” (CC4WBs) in Tirana

Projekti “Kultura dhe krijimtaria për Ballkanin Perëndimor” (CC4WBs) ju fton në SEANCAT INFORMUESE të natyrës OPEN DOOR lidhur me Thirrjen e Hapur për Propozime për Organizata dhe Institucione, si dhe Thirrjen e Hapur për Shprehje të Interesit për Individë që kanë interes të kontribuojnë në forcimin sektorëve kulturorë dhe krijues dhe harmonizimin në Ballkanin Perëndimor.
Ejani të na ndiqni në:
Tiranë te “Tulla Culture Center” më 13 shkurt 2023, ora 10:00, me praninë tuaj ose me pjesëmarrje on-line përmes link-ut ZOOM: https://us06web.zoom.us/.../reg.../WN_g-nlk76cRo6RM7jyp8Y3Ag

E hënë, 13 Shkurt

Ora:  10.00AM

Tulla Center

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies