Tirana Summit

Samiti i Tiranës sesioni më i madh i trajnimit në Shqipëri, ku secili nga ju do të fitojë mësime të vlefshme jete dhe biznesi nga sipërmarrës me përvojë dhe të suksesshëm.
Jordan Belfort "Ujku i Uoll Stritit" ndërtoi një nga organizatat më dinamike dhe më të suksesshme të shitjeve në historinë e Uoll Stritit.
Deri më sot, teknikat e tij të trajnimit të shitjeve dhe fjalimet e përditshme motivuese janë 'plaçka e legjendës'— duke fituar reputacionin e tij si një 'motivues pa bashkëmoshatarë'.

24 Shkurt

Pallati i Kongreseve

Tirana, Albania

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies