103 vjetori i Tiranes kryeqytet

Më 11 shkurt 1920 Tirana u bë kryeqytet i Shqipërisë nga një vendim i marrë në Kongresin e Lushnjës, i cili zhvilloi punimet në janar 1920.

Cdo vit ne kete dite, nje sere eventesh organizohen ne Tirane, si takime, konferenca, dokumentare apo ekspozita. 

Sheshi Skenderbej

Tirana

11 Shkurt 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies