Sofra Tiranase

Shoqata Tirana organizon eventin e përvitshëm "Sofra Tiranase" 2023, më datë 15 Shkurt 2023 ora 17:00 në pallatin e kongreseve.
Ky event mbahet ne Shkurt, pak pas pervjetorit te Tiranes kryeqytet. Tirana u shpall kryeqytet ne Kongresin e Lushnjes me 11 shkurt 1920.
Cdo vit personalitetet e Tiranes, njerezit me aktive, dhe plot zyrtare te ftuar, te rinj, festojne per identitetin dhe vlerat e tiranasve.
 

15 shkurt 2023

ora: 17:00h

Pallati i Kongreseve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies