Violonceli Misterioz

A concert directed by Adriano Martinolli D'Arcy

Orchestra of TKOB

Solist in violoncelo: Petar Pejcic

28 Janar

Teatri i Operas dhe i Baletit

Tirana 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies