Një natë ëndrrash

Koncert vokal

Orkestra e TKOB

Dirigjent Sandor Gyudi

Soprano Ripatta Bufo

Mezzosoprano: Vikena Kamenica

21 January

Teatri i Opera dhe Baletit,

Tirana 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies