Klasiket ne Opera

Koncert Simfonik- premiere

nga Teatri i Operas dhe i Baletit, 

Dirigjent Dritan Lumshi

Soliste ne flaut: Enalda Gjoni

Ne Piano: Etrita Ibrahimi

14 January

Teatri i Operas dhe Balletit

Tirana 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies