Zhurma e Kohes, Teatri Metropol

Një aktor flet për jetën dhe përditshmërinë e tij, jashtë dyerve të teatrit. Aktori është gjithmonë në luftë me zhurmat e akrepave, orën dhe kohën si koncept, arrin të fitojë por kthehet shumë më përpara, tek momentet e lumtura të tij, i takon ata që pa dashje ja kanë shkaktuar vetminë, i jeton momentet pa frikë, pa paragjykime. shfaqja është e bazuar në personazhe të jetës reale, kryesisht mosha të treta dhe historitë e tyre konkrete, ku jeta i ka përballur me humbjen e njerëzve të dashur, vetminë, me peshën dhe rëndësinë e kohës, vlerën e saj dhe dëshirën për të jetuar ose jo.

Titulli: “Zhurma e kohës”
Autor: Rafael Hoxhaj
Regjia: Rafael Hoxhaj
Interpretojnë: Rafael Hoxhaj
As.regjisor: Bujar Hoxhaj

Në datat: 8, 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18
Ora: 19:00 
 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies