Festivali Teatror “HAPAT”

Fondi i Teatrit Për të Rinj, iniciativë e Ministrisë së Kulturës në bashkëpnim me Teatrin Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” ka mbërritur në fazën përfundimtare.

14 shfaqjet teatrore që u realizuan nga ky fond do të finalizohen me pjesëmarrjen në Festivalin Teatror “HAPAT” që do të zhvillohet nga data 30 Nëntor deri më 13 Dhjetor.

Shfaqjet do të luhen në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”, Teatrit Metropol dhe Teatrit privat “Zonja e Bujtinës”.

Festivali ka natyrë kompetitive. Vlerësimet do të kryehen nga juria profesioniste e përbërë nga zj. Aneta Malaj, zj.Armela Demaj dhe z. Enke Fezollari. Ccmimet që do të jepen janë:

Shfaqja më e mirë

- Regjia më e mirë

- Aktori më i mirë

- Aktorja më e mirë

Teatri Eksperimental Spahivogli

30 November- 13 December

Programi i festivalit është si vijon:

30 Nëntor – Koncerti – regjia Marsel Greva – TKE “Kujtim Spahivogli” – ora 19:00

1 Dhjetor – Panik – regjia Blendi Arifi – Teatri i Metropolit – ora 19: 00

2 Dhjetor – Kam Frikë – regjia Semela Skënderasi– TKE “Kujtim Spahivogli” – ora 19:00

3 Dhjetor – Emigrantët – regjia Kriks Dumo - TKE “Kujtim Spahivogli” – ora 19:00

4 Dhjetor – Rini e Çmenduri – regjia Alba Shtëmbari - TKE “Kujtim Spahivogli” – ora 19:00

5 Dhjetor – Misto – regjia Franceska Hysi – Teatri Privat “Zonja e Bujtinës” – ora 19:00

6 Dhjetor – Kolonel Zog – regjia Xhuljano Brisku - TKE “Kujtim Spahivogli” – ora 19:00

7 Dhjetor – Pse nuk qendron për mengjes – regjia Dejvis Bejleri - TKE “Kujtim Spahivogli” – ora 19:00

8 Dhjetor – Lojra në oborrin e Pasëm – regjia Kjara Gjergji - TKE “Kujtim Spahivogli” – ora 19:00

9 Dhjetor – Elektroshok – regjia Sara Smaja - TKE “Kujtim Spahivogli” – ora 19:00

10 Dhjetor – Muji dhe Halili – regjia Ina Morinaj - TKE “Kujtim Spahivogli” – ora 19:00

11 Dhjetor – Madhështia e Marrëzisë – regjia Ajlin Petrela - TKE “Kujtim Spahivogli” – ora 19:00

12 Dhjetor – Nina – regjia Marsel Rupi - TKE “Kujtim Spahivogli” – ora 19:00

13 Dhjetor – Kjo Rinia Jonë – regjia Silvio Goskova - TKE “Kujtim Spahivogli” – ora 19:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies