Bienalja e dyte nderkombetare e Karikatures

Bordi artistik i Albanian Excellence, themelues i Bienales Ndërkombëtare të Karikaturave Niko Nikolla, ka vendosur që tema e Bienales së dytë Ndërkombëtare të Karikaturave Niko Nikolla të jetë: "Ku po shkon bota...?" Kjo temë u vendos në bazë të situatës që po kalon bota sot në shumë mënyra. Në këndvështrime dhe plane të ndryshme ateiste, artistë nga e gjithë bota përmes artit të karikaturës do të sjellin mesazhet e fuqishme sociale, mjedisore dhe politike që çdo shoqëri ka sot. Punimet e prezantuara do të ilustrohen gjatë ditëve të Bienales 

 

Çmimet /film vizatimor: Çmimi i parë 500 euro Çmimi i dytë 300 euro Çmimi i tretë 200 euro Shoqata Euro Humor - Shoqata Prim Alpe, do të sponsorizojë këto çmime dhe Z. Gianni Martini bazuar në një marrëveshje bashkëpunimi të nënshkruar mes dy shoqatave.

Çmime /karikaturë Çmimi i parë 400 euro Çmimi i dytë 300 euro Çmimi i tretë 200 euro

1-4 December 2022

Pallati i Kongreseve

Gjithe diten

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies