Dua Lipa vjen ne Tirane

Emocionimi është i vërtetë për spektaklin final Future Nostalgia, i cili do të mbahet në Tiranë, Shqipëri në Sheshi Skenderbej më 28 nëntor 2022. Është nder të festosh një ngjarje kaq të rëndësishme - 110 vjetorin e pavarësisë.

Përfundimi i Turit Botëror, Festimi i Ditës së Flamurit dhe 110 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë
https://www.facebook.com/sunnyhillfestival
https://www.instagram.com/sunnyhillfestival/?next=%2F

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies