Shqipëria mikpret Kosovën

During the National Cultural Week we will show some of the best films of Albanian cinematography made in recent years by Albanian and Kosovar directors and producers.
Don't miss them!
Free entry.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies