Artizanë në Ecje

Ekspozita e Punës, në bashkëkohësi me Panairin “Artizane në ecje”, promovohen “zanatçijte” dhe zejtarët e nëpërmjet tyre realitete ekononomike e sociale të qyteteve që përfaqësojnë; mjetet e punës sipas kohëve të ndryshme, punët dhe koleksionet e familjeve autoktone; dokumentare foto&film PUNËN: si
punohej – si punohet – si do të punohet (kushtet e punës, pajisjet, siguria në
punë).

Kohëzgjatja: 4 ditë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies