Vinicio Capossela në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit

Capossela, kantautor, kërkues dhe plot me imagjinatë, është një artist eklektik dhe brilant, një personazh që jetoi dhe arriti pjekurinë mes modernitetit të Gjermanisë dhe traditave të forta të Apenineve Toskano-Emiliane dhe, që sapo arriti suksesin, kërkoi të ringjallte me këngët e tij, natyrën e origjinës së vet Irpine dhe forcën e traditave gjurmëlënëse. E gjitha kjo, pa të lodhur apo mërzitur kurrë: me një ton të lehtë, zbavitës, tërheqës, në gjysmë të rrugës mes vetëdijes dhe buzëqeshjes, me një qasje shumë origjinale dhe të parezistueshme.

Në kuadër të turneut në Ballkanin Perëndimor Balkangiro

Biletat shiten çdo ditë në sportelin e TKOB, nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00.

Biletat kushtojnë 800 dhe 1000 lekë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies