Java e Kulturës Austriake

Java Kulturore Austriake nis me ceremoninë e hapjes, me koncertin nga grupi austriak Viech me muzikën e tyre pop-it. Duke vazhduar me ekspozitën “Kioskat” i cili është një projekt për arkitekturën e përkohshme dhe mjediset e jetesës në bregdetin shqiptar.

Një nga DJ elektronike më të famshme të Shqipërisë do të befasojë të ftuarit në hapjen e Javës së Austrisë me një miksim austro-shqiptar.

17 - 23 Tetor 2022

Hyrja e lire 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies