ChoCoBa Expo - Panairi i Çokollatës, Kafes dhe Pasticerisë

Panairi i parë në Shqipëri dhe Rajon tërësisht i dedikuar për Çokollatë, Kafe, Pastiçeri dhe Bukë-Pjekje (Brumra) si dhe sektorëve mbështetes (Arredim, Lëndë te para, Logjistikë etj)

Data 21 Tetor- 23 Tetor Vendi:Pallati i Kongreseve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies