SAGGIO-NJE TURNE KONCERTESH

Një turne koncertesh që synon të promovojë krijimtarinë autentike të muzikës bashkëkohore. Bazuar në titullin e veprës “Saggio” (përdorur në muzikën klasike për qëllime skolastike) autorët synojnë ta trajtojnë konceptin nga këndvështrimi i kundërt i tij, duke shkuar përtej kontureve tradicionale të muzikës.

Saggio është krijuar dhe performohet nga Mardit Lleshi në violonçel dhe Bledi Boraku në kitarë elektrike.

Ky projekt është i mbështetur nga Fondi Kulturor Zviceran, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), zbatuar nga Qendra për Biznes, Teknologji dhe Lidership (CBTL)

Data:6 Tetor

Ora:7:00-8:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies