Java egjiptiane -Koncert ne Sheshin Skenderbej

Një shfaqje për të mos e humbur vjen në Javën Kulturore Egjiptiane 🇪🇬 nga Grupi Folklorik Egjiptian. Ku lëvizjet, ritmi e muzika karakteristike egjiptiane do t’ju bëjnë ta shijoni këtë performancë unike.

Ju mikpresim në 25 shtator në “Sheshin Skënderbej” në Tiranë.

 Mos mungoni!

Data:25 Shtator

Ora: 19:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies