Ivanov-Shfaqje nga Anton Çehov nga Teatri Kombetar

Nje produksion madheshtor i Teatrit Kombetar do te jete ne skene kete Tetor 2022.Nje shfaqje nga Anton Çehov.

Ivanov eshte nje drame me 4 akte .U performua per here te pare ne 1887, kur Fidor Korsh, pronari i Teatrit Korsh ne Moske, i kerkoi Çehov te shkruaj nje komedi. Çehov, gjithsesi,  u pergjigjme nje drame me kater akte , te cilen e shkruajti per 10 dite. Performanca e pare nuk ishte e sukseshme dhe produksioni e diskutoi me Çehov-in. I irritur nga deshtimi, Çehov-i beri disa ndryshime ne shfaqje. Rrjedhimisht versioni final eshte ndryshe nga performanca e pare.Pas ketij perfundimi, u pranua qe te vihej ne skene ne Shen Petersburg ne 1889.

Muaji Tetor .

Teatri Kombetar.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies