Gjon Mili International Art Film Festival

Festivali Ndërkombëtar i Video Artit "GJON MILI" është një ngjarje vjetore që feston krijimin e Video Artit dhe vendos theks të veçantë në veprat inovative dhe novatore të artit.
Ky festival është i fokusuar në eksperimentin në video medium dhe përfshin vepra arti që eksplorojnë eksplorime të reja audiovizuale. Kërkon vepra inovative, provokuese dhe emocionuese të video-artit nga e gjithë bota dhe krijimtari nga brezi i ri përmes punëtorive dhe laboratorëve, që shtyjnë kufijtë e mediumit të videos dhe filmit.

Kur: 5 shtator, ora 20:00 Ku: Berk Kalo Gallery Tonin Arapi Concert Hall Tirana Gallery

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies