Green Fest Albania

Panari Green Fest  përgjatë datave 27-28-29-30 Tetor 2022 në sheshin “Skënderbej” do të sjellë  produktet lokale. Bashkia Tirane dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, do të mbaj eventin më të rëndësishëm të vitit për Prodhuesit, Distributorët dhe Konsumatorin shqiptarë “Green Fest – Shijo Produktet Lokale ” në datat 6-9 Tetor në Sheshin “Skënderbej” . Një ndër panairet më të frekuentuar nga konsumatorët Shqiptare, ku do të jenë pjesëmarrës 50 biznese të sektorëve të ndryshëm dhe 200 fermer. “Green Fest-Shijo Produktet Lokale” është festa më madhe e biznesit shqipfolës, ku pritet të marrin pjesë një numër i madh i kompanive nga Kosova, Maqedonia dhe Shqipëria.

Me shume informacion per kete event gjeni ne kete link: Facebook event

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies