Art Crafts

Luaj dhe mëso!  Vizatimi, piktura, ngjitja, krijimi dhe artizanimi janë mënyra të mira për zhvillimin e mendjes te fëmijët e vegjël.
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë në bashkëpunim me G-Art Kids organizojnë aktivitetin Art Crafts, çdo të shtunë, tek Parku i Liqenit Artificial, në orën 11:00

Parku i Liqenit Artficial

Ora 11.00

30-31 Korrik

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies