Tirana Digital Nomad Festival

14-15-16 Shtator 2022
Përgatituni për një ngjarje 3-ditore që do të lidhë nomadët dixhitalë në mbarë botën për një eksperiencë të paharrueshme në Shqipëri.

Kur:  14-15-16 Shtator 2022 Ku:  Tiranë, Shqipëri  Për më shumë informacion: https://digitalnomad.tirana.al/  

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies