Hemingway Jazz Fest 9

Hemingway Jazz Fest 9 do të zhvillohet në Sheshin Nënë Tereza më 20 korrik në orën 21:00. Festival juaj vjetor i xhazit është këtu për të nëntin vit! Xhazi është i nënvlerësuar në Tiranë dhe Shqipëri por ky festival krijon një mundësi për të gjithë ata që e shijojnë muzikën xhaz të kenë një natë të këndshme.

Kur: 20 Korrik, 21.00

Ku: 

Universiteti Politeknik i Tiranës

Sheshi Nënë Tereza

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies