Tirana Photo Festival 2022-Edicioni i 5-të

    Edicioni i pestë i Tirana Photo Festival vjen me disa risi këtë vit. 3 konkurse fotografi dhe video:

  1. Konkursin me foto teke (Tema: Rinia Shqiptare) Nga ky konkurs do të zgjidhen 3 fitues
  2. Konkursin me video (Tema: Shqipëria e Gjelbër). Nga ky konkurs do të zgjidhet 1 fitues
  3. Konkursi me projekte fotografike “photo series” (Tema: Shqipëria në fokus)

Fituesit do të përzgjidhen nga juria dhe do të njoftohen në ceremoninë e ndarjes së çmimeve më 9 shtator 2022, te Galeria e Artit Tiranë. Për ju që dëshironi të zgjeroni njohuritë tuaj në fushën e fotografisë, këtë vit kemi hapur workshop-e fotografie me 3 lektorë të ndryshëm.

Kurset do të zhvillohen gjatë ditëve të festivalit në Shtator.

Datat e festivalit 9-23 shtator 2022 Vendodhja: Galeria e Artit Tirane, Rr. Kavajes

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies