Travel Fest-Java Ndërkombëtare e Filmit në Tiranë

Travel Fest Albania në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit sjellin festivalin ndërkombëtar të filmit në datat 18 deri në 24 Korrik . Gjithsej do të shfaqen rreth 128 filma me 42 shtete pjesëmarrëse në dy vendndodhje të ndryshme, në orën 20:00 deri në orën 23:00.

Hapja dhe mbyllja e shfaqjes do të bëhet në Amfiteatrin e Tiranës. Më pas në vijim shfaqja do të zhvillohet në Parkun Rinia.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies