Festivali ‘Sunny Hill’ vjen në Tiranë

Festivali ‘Sunny Hill’  vjen në Tiranë. Organizatorët e kanë publikuar njoftimin në faqen zyrtare që festivali pas Prishtines do te organizohet ne Tirane në 26, 27, 28 Gusht. Dua Lipa do të mbajë koncertin e tretë të saj në Tiranë dhe të gjithë mezi e presin. Biletat i gjeni në këtë link!

Datat: 426, 27, 28 Gusht Vendi: Tirane, Shqiperi Website: Sunny Hill Festival

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies