Ballo me maska-shfaqje baleti në TKOB

Produksioni i plotë në regji, skenografi të 1913 e restaruar së fundi, kostume nga TEATRO REGIO DI PARMA në skenën e TKOB.

Një kast artistësh shqiptar dhe internacional në 4 shfaqje të jashtëzakonshme.

Biletat shiten në sportelin e TKOB çdo ditë nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00. Biletat kushtojnë 1200 dhe 2000 lekë sipas vendeve në plate.

Datat: 1, 2, 3, 4 QERSHOR

Ora: 19.00

Vendi: Skena e TKOB

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies