Cirku Kombëtar në Amfiteatrin e Tiranës

Cirku Kombëtar do të dhurojë  shfaqje për të gjitha grupmoshat në Amfiteatrin e Tiranës, disa të shtuna rresh në orën 18.30.

Hyrja e lirë!

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies