Colour Day Festival 2022-Tirana

Një skenë fantastike krejtësisht e re, një show spektakolar, dhjetëra artistë vendas dhe të huaj dhe dy ditë që kanë shumë sekrete! Festivali do të zgjasi dy ditë, ku dita e parë do të jetë me pluhur me ngjyra dhe dita e dytë me ujë.

Me shume info:  https://colourdayfestival.com/albania/

11 & 12 Qershor 2022

 Sheshi Nënë Tereza, Tirana

Me shume info:  Colour Day Festival

11 & 12 Qershor 2022

 Sheshi Nënë Tereza, Tirana

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies