Java e Amerikës

7 ditë të mbushura më evente kultore, koncerte, ushqim amerikan, filma amerikan, muzikë rock ‘n roll etj. Shiko kalenderin këtu! 15 -21 Maj 2022

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies