Festivali i Resë-Edicioni 6

Festivali i Resë është një festival kontemporan e tradicional që sjell artistë ndërkombëtar në Tiranë për të performuar dhe shfaqur artin e tyre në Instalacionin e Resë, që ndodhet përballë Galerisë së Arteve. Festivali është krijuar nga Edit Pula dhe organizohet nga Bashkia e Tiranës në bashkëpunim me DoArt.

 

Festivali fillon më 26 maj deri në 12 qershor 2022.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies