Projeksione te filmave nga studentet e Arteve

 Shijoni filma të shkurtër  të prodhuar nga studentë të Akademisë së Arteve të Tiranës dhe bashkohuni në debatet rinore mbi fuqinë e artit kinematografik për një bashkëpunim më të mirë ndërkufitar 🇦🇱 🇮🇹 🇲🇪, këtë 18 maj 2022, në Kryeqytetin Rinor Evropian, #Tiranë.

 

Regjistrohu këtu  https://bit.ly/3sz7E8G

Data: 18 Maj 2022

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies