Tiranalthon 2022

Atletët nga e gjithë bota do të mblidhen më 29 maj në liqenin e Farkës/Hellenic Park për të garuar në një organizim të bukur, të sigurt dhe të nivelit të lartë që do të sigurojë një përvojë unike dhe të paharrueshme për të gjithë garuesit dhe spektatorët.

Vizitoni www.tiranathlon.com shikoni distancat, sfidoni veten, regjistrohuni dhe bëhuni pjesë e kësaj aventure.

 

Data: 29 Maj 2022

Vendi: Liqeni i  Farkes

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies