Euro Humor- ekspozitë karikaturash

Në Tiranë, Kryeqytetin e Europian të Rinisë në vitin 2022, organizohet ekspozita me vepra nga Fondi Europian i Karikaturës. Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në ekspozitën “Euro Humor”, kuruar nga Gianni Martini (Itali) dhe Abaz Hado si dhe me pjesëmarrjen e artistit të famshëm Agim Sulaj.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies