Baleti “Zhizel” në skenën e TKOB

 

“Zhizel” është historia e dashurisë, e cila ka prekur zemrat e publikut në mbarë botën që nga premiera e saj e parë. Vepra me dy akte, me muzikë të Adolphe Adam, pëmbledhë elementët klasikë të legjendës së lashtë gjermane me koreografi të  Perrot, Corrali, Petipa.

Datat: 13,14,15,16 mars 

⏰️ 19:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies