FemFest - festival dedikuar gruas shqiptare

Një festival për gruan shqiptare

FemFest mbledh artiste e artistë, aktviste e aktivistë, qytetarë që përmes debate, ekspozitës, shfaqjes, këngës, sfliatës, tu jap zë problemeve që nuk fliten, tu jap zë atyre që nuk dëgjohen.

4 ditë me programe të ndryshme ne vendodhje të ndryshme, në ArTurbina, në Destil Creative Hub, marshimi në sheshin Skënderbej dhe inagurimi i instalacionit “Këpucët e Kuqe”.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies