Ekspozitë fotografike “Udhëtim në Japoni”

Ekspozitë fotografike “Udhëtim në Japoni”

Për të celebruar 100 vjetorin e miqësisë mes Shqipërisë dhe Japonisë, çelet ekspozita me titull “Udhëtim në Japoni”, nga 10-22 Shkurt, në Galerinë e Artit Tiranë.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies