Kosova 14 Showcase

 

Me rastin e përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Tulla - Culture Center në bashkëpunim me Ambasadën e Kosovës organizon në Tiranë Javën e Kulturës Bashkëkohore të Kosovës - KS #14 Showcase nga data 14 deri 20 shkurt 2022.

Programi do të paraqes Kinematografinë, Teatrin, Muzikën dhe Artin Vizual të Kosovës.

Ky program realizohet me mbështetjen e institucioneve Kosovare dhe Shqiptare: Bashkinë e Tiranës, Komunën e Prishtinës, Qendrën Kinematografike të Kosovës, Teatrin Kombëtar të Kosovës dhe Ministrinë e Kulturës së Kosovës.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies