Promovim Libri - Ç'farë ka qenë Tirona

Me rastin e 102 vjetorit të shpalljes së Tiranës kryeqytet i Shqipërisë, gazetarja Rezarta Delisula me mbështetjen e Bashkisë së Tiranës dhe Agjencinë e Parqeve e Rekreacionit promovon librin më të ri për historinë e Tiranës bazuar në dokumente osmane të arkivës osmane të Stambollit. Aktiviteti do të zhvillohet në ambientet e Resë, lulishtja para Galerisë së Arteve, më 12 Shkurt 2022, ora 11:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies