Koleksione te rralla te 102 vjetorit te Tiranes kryeqytet

 Me rastin e 102 vjetorit të Tiranës kryeqytet, në Kalanë e Tiranës organizohet një event nga Shoqata e Koleksionistëve Shqiptarë të cilët do të ekspozojnë objekte të ndryshme të koleksioneve të tyre.

Data: 11/02/2022

Ora: 11.00

Vendi: Kalaja e Tiranës

 

Data: 11/02/2022

Ora: 11.00

Vendi: Kalaja e Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies