‘Në Kërkim të Artit’ ekspozitë nga Helidon Gjergji

‘Në Kërkim të Artit’ ekspozitë  nga Helidon Gjergji, mirëpret vizitorët në COD, salla 'Tako Artistin'. Orari: E hënë - e premte: 09:30-14:00 / 17:30-20:30 E shtunë: 17:30-20:30 Nga 28 Janari deri në 5 Mars 2022

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies