A flasim për burrat?- komedi në ArTurbina

Tre mikesha, secila me karakterin e saj të veçantë, punën dhe problemet e saj, të cilat bëjnë që të jenë tre personazhe të ndryshme me problematikat që sot i hasim çdo ditë. Ato takohen që të flasin me njëra-tjetrën për problemet e tyre, i tregojnë gjithçka njëra-tjetrës, i besojnë opinionit dhe mendimit te  njëra-tjetrës...dhe sigurisht, tema e preferuar e grave janë burrat...

Komedia që mbushi sallat në të gjithë Shqipërinë nga kërkesat e shumta, rikthehet në Tiranë për herë të dytë në datat:

4-5-6 Shkurt, ArTurbina

 04 222 3022 | 068 2000 650

 BILETARIA | 9:00-13:00 & 16:00-19:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies